Detta hade jag varken sett eller hört talas om innan Anna nämnde det. Att smälta choklad och blanda ner cornflakes har jag gjort innan, men aldrig dessa… fast det har jag inte gjort nu heller eftersom det var Anna som gjorde dem
Idag har vi gjort något vi ytterst sällan gör - vi packade in oss i bilen för att storhandla. Coop Sisjön känns som ett helt universum för mig som vanligtvis handlar på pyttelilla Coop Avenyn som ligger ett stenkast från där vi bor
Idag bakade jag till jobbet. Schackrutor, hallongrottor (utan pappersform) och chokladsnittar. Gästerna på Hotellet där jag jobbar får en guldkant på frukostbuffén
Äntligen har det varit lite fint väder. Då passade vi på att åka båt och bada i havet. Underbart. Det fina vädret höll tyvärr inte särskilt länge, så idag blev det lite mer bakning
I lördags hade jag en riktig bakdag och det var kaos i köket med ingredienser och skålar överallt. Jag höll på med flera saker samtidigt och är glad att jag blandade rätt varje gång, så att jag inte blandade Silviakakans topping i kladdkakesmeten eller nå liknande
Glad första advent. I år har jag gjort glutenfria pepparkakor av den enda anledningen att jag vill hålla min glutenfria diet, men samtidigt också kunna njuta av julens smaker
I helgen bakade jag fluffiga härliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Glutenfria semlor. Ingen bakelse i världen slår väl en hederlig semla. Därför är det väl inte mer än rätt att det ska finnas en semla som även glutenfria fikaivrare kan njuta av, så här års
Lite brödbaket här på kvällskvisten. Receptet jag skriver upp är taget direkt från huvudet, jag hade inget recept att följa utan körde på tu man hand och resultet blev bättre äm väntat