Klicka ner jordnötssmöret i en bunke och fyll på med solrosfrön och även din kakao. Nu äntligen har jag haft premiär för rawfood kakor med jordnötter, MUMS gott och en riktig njutning för alla sinnen
Sega nutellakakor- Kakorna smakar som en seg kladdkaka, som stått och gottat till sig någon dag. Såg att det efterfrågades lite recept via sociala medier på glutenfria kakor så jag tänkte därför bjuda på receptet på några av mina favoriter när det gäller glutenfria kakor
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen
Här kommer nyttigt recept till glutenfri mjuk kakamed banan, mörk choklad och vallmo. Denna mjukkaka är nästan naturligt sött , tack vare banan och också glutenfri då använde jag havremjöl
Naturligt glutenfria och strösockerfria versioner av klassikerna syltkaka och kolakakor. Tryck ner en tumme i varje boll och tryck ner ett hallon i varje kaka
Den här kakan kanske inte riktigt platsar som kladdkaka, men något ditåt i alla fall. Hursomhelst är den VÄLDIGT god och med potential att förgylla vilket kalas eller begivenhet som helst
Perfekt om man inte vill ha en så stor kaka. a med mig kakor som verkligen gick hem hos barnen. Receptet hittade jag hos Söta Saker men jag gjorde kakorna glutenfria samt bytte ut hälften av rörsockret till farinsocker
En härligt saftig glutenfri mjuk kakamed smak av apelsin, kokos och kondenserad mjölk. Då bakar jag hellre en kladdkaka eller liknande som faktiskt tjänar på att bakas glutenfria – kladdkakor smular inte
Här har jag gjort en härlig långpannekakamed havtorn och blåbär och med en hint av kardemumma. Chufan är mild och sötaktig i smaken, som påminner lite om mandel, och den är full med nyttiga vitaminer och mineraler
Smält Mörk Choklad* (Sötad med Kokos/Björk-socker ex. GLUTENFRIA KAKOR. Häll sedan av blötläggningsvattnet och mixa i en matberedare tillsammans med citron
Smält Mörk Choklad* (Sötad med Kokos/Björk-socker ex. GLUTENFRIA KAKOR. Häll sedan av blötläggningsvattnet och mixa i en matberedare tillsammans med citron
Det här receptet på glutenfria småkakor liknar inget annat recept jag har hittat. Googlade massor, bara för att hitta en rekommendation om att INTE använda det rismjöl man hittar i vanliga livsmedelsaffärer, eftersom det skulle vara för grovt och därför ge en sträv smak i munnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.