Instruktioner. Börja med att göra de picklade rädisorna genom att koka upp lagen. Låt svalna. Skiva rädisorna, lägg ner i lagen och låt stå i några timmar
Oh, jag säger bara. Såååååååååååååå gott. ) Min nya favvokyckling. Krispig bacon med lent kycklingkött fylld med pikant och färgglad röra gjord på parmesan, färsk basilika och vitlök
Hej fredag. Här kommer förslag på den goda och lyxiga förrätt som vi tipsade om i förra veckans Metro. Oxfilé är som bekant ganska dyrt och kan även vara svårt att skära fina tunna bitar av
1. Rödbetor. Värm ugnen till 200 grader. Skala och skär rödbetorna i klyftor. Lägg rödbetsklyftorna i en ugnsfast form och tillsätt olja, honung samt salt och peppar efter smak
Koka linserna enligt förpackningen och häll av vattnet. Skala och riv rödbetor och morötter. Blanda linser och rivna rotsaker i en matberedare och mixa till en nästan slät smet
Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv. Vi har precis kommit in från grannarna där vi varit och grillat, så mysigt och så himla gott