Fikon- och persikopaj med ricottakräm Degen6 dl vetemjöl 175 g smör 1 tsk salt 1 dl strösocker 1 dl olivolja. Fyllningca 10 färska fikon 2 persikor ca 20 björnbär 3-4 plommon ca 20 valnötter 0,5-1 dl honung 2-3 rosmarinkvistar 100 g smör www.koket.se
Varma persikor med glass 6 persikor (eller nektariner) 2 dl strösocker 1 dl pistagekärnor 2-3 kvistar rosmarin ca 0,5 flaska vitt vin 0,5 krm salt smör, till stekning www.koket.se
Enkel hallonmousse med chokladsmul Enkel hallonmousse200 g hallon, färska eller frysta 1 dl gelésocker 2 dl vispgrädde. Chokladsmul0,5 dl strösocker 1 dl vetemjöl 1 msk kakao 1,5 dl havregryn 50 g smör www.koket.se
Vit chokladmousse med champagnemarinerade hallon och havreflarn Hacka ner och smält chokladen försiktigt i en kastrull. Är du osäker och inte känner din spis – kör över vattenbad www.koket.se
Marängswiss med jordgubbar och crumble Franska maränger100 g äggvita [3 st] 1 tsk citron, pressad 200 g strösocker [2,5 dl] frystorkade hallon www.koket.se
Marängsviss med jordgubbar och chokladsås – recept 150 g choklad, cirka 70 % kakao . 2 dl vispgrädde . 1 msk rå- eller strösocker mittkok.expressen.se
Glass med rabarberswirl 250 g rabarber 1 dl hallon (kan uteslutas) 2,5 dl strösocker 1 tsk malen kardemumma, nymald 5 dl vispgrädde 397 g kondenserad mjölk sötad www.koket.se
Tareqs dessertpizza med rabarber mascarpone. mald kardemumma. riven färsk ingefära (eller 1 tsk mald torkad). mandelmassa. rabarber. råsocker Svt