Färska fikon med gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkiva fikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKON MED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Dela färska fikon och lägg i en ugnssäker form. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Vispa samman med ägg, havregrädde och citron. Servera med vaniljglass eller lätt vispad grädde. Häll fyllningen i pajskalet och lägg i de tunt skivade persikorna
Rör snabbt ihop socker och smör, sedan i med de torra ingredienserna och sist i med ägget. Skiva sedan persikorna, inte för tunt, och sprid ut dom i en ugnssäker form
Svamppizza med getost, fikon och serrano. En underbart god höstpizza med mustiga smaker. Det blev till att testa nya och underbara smakkombinationer på pizzan häromkvällen
Jag gillar att testa olika smaker och se hur dom går ihop med varandra. Kan tänka mig i huvudet hur dom smakar tillsammans och oftast brukar det sedan också stämma i verkligheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.