En krämig vaniljpannacotta går alltid hem men det som gör den så extra god är de karamelliseradeäpplena på toppen som jag stekt på låg värme med smör, kanel och råsocker
Jag älskar pannacotta och här har vi egentligen en klassisk vaniljpannacotta som endast är toppad medkaramelliseradeäpplen men äpplena gör att den klassiska desserten höjs till en juldessert
Enkelt och fantastiskt gott recept som serveras med Carte d’Or Vanilj. Sautera äpplena i en stor stekpanna på medelvärme tillsammans med smör, socker och kanel i cirka 15 minuter tills äpplena har mjuknat. Karamelliseradeäpplenmed vaniljglass , 3
Tänkte bjuda er på efterrätten som intogs igår, nämligen vaniljpannacottamedkaramelliserade jordgubbar och såhär lätt är det att göra (istället för att köpa en påse i affären med ”färdig” pannacotta som är lika lätt som att göra denna från grunden)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.