Marängswiss med jordgubbar och crumble
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Franska maränger100 g äggvita [3 st] 1 tsk citron, pressad 200 g strösocker [2,5 dl] frystorkade hallon
  • Jordgubbssås300 g jordgubbar, tinade 85 g strösocker [1 dl] 50 g vatten [0,5 dl] 1 citron
  • Mandelsmuldeg100 g smör, rumstempererat 45 g strösocker [0,5 dl] 120 g vetemjöl [2 dl] 60 g mandelmjöl [1 dl] 10 g vaniljsocker [1 msk]
  • Servering3 dl grädde, lösvispad 1 l vaniljglass jordgubbar färsk citronmeliss torkade jordgubbar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.