Vispa äggvita fluffigt och fast, tillsätt lite i taget av strösockret och vispa till en fast maräng. Blanda i de torra ingredienserna med en slickepott och blanda försiktigt tills det är välblandat
12 bitar 300 g mandelmassa 1 ägg 2 äggvitor Fyllning 4 dl vispgrädde rivet skal och juice av ca 1/2 citron 1 dl florsocker 2 äggulor 4 passionsfrukter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
1200 g vitchoklad. 1några kvistar citronmelissSmält chokladen i vattenbad (lägg chokladen i bitar i liten skål, ställ skålen i en kastrull med småkokande vatten). 1Blanda den smälta chokladenmed crème fraiche och citronskal. 1Vispa grädde och socker till det blivit riktigt fast. 1Rör ner chokladsmeten i grädden. 1Låt svalna i kylen ett par timmar så att chokladen hinner stelna
Ännu en helg med detta fantastiska sommarväder. Passar väl bra med ett glasstips, eller vad tycker ni. Tryck ut degen i en springform med bakplåtspapper
1160 g vitchokladVärm på vispgrädden i en kastrull, det skall inte koka. 1Tillsätt den vitachoklad, rör om tills det smält och blandats till en slät smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.