Ingredienser Portioner. 4 1 burk kondenserad sötad mjölk rivet skal och juice av 2 lime 2 dl vispgrädde Till servering valfria frukter och bär, t ex persika hallon och banan Lägg till i inköpslistan
Enklare kan de nästan inte bli, ja om man inte bara blandar bären med grädde då men då tycker jag inte de räknas som mousse utan får nog då heta hallongrädde
1Hallonmousse250 g hallon, färska eller tinade och avrunna [4-5 dl] 15 g vaniljsocker [1 msk] 250 g mascarpone 100 g vispgrädde (1 dl). 1Topping100 g mörk choklad, att toppa marängen med 200 g hallon, färska eller tinade och avrunna 20 g florsocker [2 msk]
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.