Skär kycklingen i små bitar och stek i oljan tills den får färg. Tacokryddad kyckling och ris smaksatt med chili och tomat utgör basen i denna bowl som serveras med bland annat majs, avokado och paprika och toppas med koriander, gräddfil och nachochips
)(Ugnsformen ska vara så stor att kycklinglårfiléerna får plats i ett lager, detta för att de ska täckas av blandningen man häller över i kommande steg
Tacokryddad kyckling och ris smaksatt med chili och tomat utgör basen i denna bowl som serveras med bland annat majs, avokado och paprika och toppas med koriander, gräddfil och nachochips
Kyckling600 g kycklingfilé 1 röd paprika, i strimlor på längden 1 grön paprika, i strimlor på längden 2 klyftor vitlök, krossade 1 gul lök, skuren i tunna båtar rapsolja, att steka i 0,5 limefrukt
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar