Kyckling med ädelost och rosépeppar Lägg kycklingfiléerna i en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingenwww.hemtrevligt.se
Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal Gnid in dem lätt med salt och peppar. Skölj och torka av kycklingfiléerna. Smaka av med portvin, salt, peppar och soja Hemmets Journal
Kasslergratäng Servera gärna med sallad. 750 g benfri kassler. 11½ kg potatis. 11 morot. 12 gula lökar. 13 vitlöksklyftor. 11 röd paprika www.arla.se
Krämig kycklinggratäng Smaka av med salt och peppar. Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar mittkok.expressen.se
Baconlindad kyckling Skär ett snitt i kyckling o fyll med färskost. låt småkoka medans de andra tillagas, rör net parmesanen det sista Jordgubb o Lime
Kycklingnuggets med dippsås Servera med grönsaksstavar och ev kokt ris. Doppa kycklingbitarna i äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.