Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen.
Dela kycklinfiléerna till fyra tunna filéer. Banka ut dem lite till med hjälp av undersidan på en kastrull på en skärbräda. Salta och peppra båda sidor.
Vispa upp ägg i en skål och blanda riven parmesan med panko i en annan.
Doppa filéerna först i äggvispet och sedan ned i ost- och pankoblandningen.
Hetta upp en stekpanna med olja och stek filéerna ca 2-3 min per sida.
Koka pappardellen enl anvisningarna på paketet i saltat vatten. Har du gjort egen enligt recept på nästa sida så koka strax innan servering.
Hetta upp smör i en stekpanna och fräs den finhackade vitlöken mjukt någon minut. Det får inte brännas. Tillsätt grädde och fond, och låt reducera / koka ihop till en krämig sås.
Tillsätt rivet citronskal från en tvättad citron och några droppar citronsaft för syrans skull.
Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
När såsen är krämig och fin, tillsätt ½ dl pastavatten.
Häll av pastan och blanda pastan med den krämiga såsen.
Lägg upp pasta på tallrikar. Skär kycklingfiléerna på snedden och lägg ovanpå pastan. Toppa med ruccola och hyvlad parmesan.
Njut!
Blanda dem med oljan och krydda med salt och peppar. Vispa upp ägget med senapen på en annan tallrik. Blanda det med crème fraiche och smaka av med salt och peppar
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Idag har veckohandling blivit av och jag har lagat första rätten som var inplanerad för måndag, en jättegod pasta som vänds runt med chili- och vitlöksolja, citronskal och ruccola
Krispig potatis med ost som är god att servera som tillbehör vid maten. Lägg i en form med bakplåtspapper, krydda, strö på ost och ringla över lite olivolja
Dessutom har jag läst massor av liknande recept med Rice Krispis i. Så nu har jag en stor förpackning med Rice Krispis hemma som jag inte vet vad jag ska göra med (tips
Nu har jag det bästa receptet till er för att få riktigt krispiga och goda sötpotatispommes. Belive me jag har provat 100 olika recept och detta blev absolut bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.