guacamole2 avokador 0,5 klyfta vitlök, riven 0,5 limefrukt, juice salt peppar, nymalen
Kyckling600 g kycklingfilé 1 röd paprika, i strimlor på längden 1 grön paprika, i strimlor på längden 2 klyftor vitlök, krossade 1 gul lök, skuren i tunna båtar rapsolja, att steka i 0,5 limefrukt
Dela potatisen i klyftor. Blanda med olivolja och salt. Rosta i ugnen ca 25 minuter på 225 grader. Hacka örterna, skiva salladslöken och blanda upp med potatisen innan servering
En av mina topp tio favoriträtter i livet skulle jag vilja påstå. Jag älskar fajitas. Ett enkelt men otroligt smakrikt sätt att servera kyckling eller annat protein
Kycklingfajitas. Kycklingfajitas. Jag är löjligt förtjust i tacos, både den "försvenskade" varianten som de flesta kör med på fredagar och de mer exotiska varianterna som tex fish tacos
4 portioner, 30 minuter En tuff macka med mycket smak som ger nyttiga proteiner och ork i backen. 2 färska kycklingfiléer olivolja 1 påse fajitakryddmix (finns i tacohyllan) 4 pitabröd eller mjuka tortillabröd 2 avokador 1 rödlök 1 lime 1 tomat örtsalt 1 påse salladsmix eller babyspenat 4 msk chunky tacosås eventuellt lite riven stark ost Strimla och bryn kycklingfiléerna i lite olivolja
4 portioner. 6SP/portion. (3SP om man låter bli brödet). 600 g kycklingfilé. Kryddblandning. 1 msk rökt paprikapulver2 tsk chilipulver1 tsk spiskummin1 tsk oregano1 tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.