Tillsätt tomatpuré, grädde, solhavre, créme fraiche, buljong, skvätt över lite soja och blanda i babyplommontomaterna (skär de med fördel i två delar) innan du låter de gå med i såsen
Indiska maträtter kan ibland vara rätt så kryddstarka och därför inte riktigt falla alla i smaken. Vi käkade grytan med färska grönsaker, basmatiris och en klick av min godaste äppelchutney (se här)
Det är något av det mest hypade i matväg som nu kommit från Finland till oss i Sverige. Jag tror inte på att uppmuntra alla till att bli radikala och förbjuda allt – däremot så är jag övertygad om att vi kan inspirera varandra till att våga prova nytt och hitta en variation som ger hälsa, matglädje och inspiration
Pestobakad torsk med fetaost. Publicerat 2016-04-21 15. 52. 00 i. Fisk och skaldjur,. Middag. Kom precis in från en promenad, är verkligen aprilväder fortfarande