Linguine med räkor och Persilja
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 2 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 160 gram Academia Barilla Linguine 2 st tomat(er) 12 st Färska oskalade jumboräkor , MSC-märkta 1 st schalottenlök 2 msk Cognac 1 tsk tomatpuré 1 tsk majsstärkelse 0 odefinierad bladpersilja 0 odefinierad extra virgin olivolja 0 odefinierad salt 0 peppar Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.