½ kg köttfärs. 1-2 pkt bacon. ½ kg köttfärs 1-2 pkt bacon 25 cm purjolök 2 st gula lökar Salt Peppar Margarin att steka i och till formen 10 st potatisar 3 dl grädde 200 g riven ost
Smörj en ugnsfast form med smör och lägg på hälften av köttfärsen och bred ut. Gratänger är ju väldigt tacksamt, de är ofta lätta att förbereda och så klarar de sig själva i ugnen en stund medan man kan fixa med lite disk och förbereda tillbehör
stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. Lägg sedan i köttfärsen och fräs den medbaconet. Fräs ihop allt och smaka av med salt, peppar och sirap
stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. Lägg sedan i köttfärsen och fräs den medbaconet. Fräs ihop allt och smaka av med salt, peppar och sirap
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.