Blanda bön-tomatsåsenmed den nykokta pastan. Koka pastanenligtanvisning på förpackningen. Servera den som en vegetarisk rätt eller med t ex grilladkyckling
Blanda olivoljanmedpastan och tillsätt sedan svampfräset och bladpersiljan. Hyvla parmesan över pastan, eller låt gästerna hyvla sin egen Färsk pasta t
Mixatill en slät sås medparmesanost och pumpakärnor. ½ dl rivenparmesanost. ) Här har jag blandat en liten del av såsen med kokt pasta och svartabönor (jag gillar att pastan bara vänds i såsen utan att det blir för kladdigt - andra kanske vill ha större mängd sås)
Salt skinka, mjuk pasta, krämig mozzarella, saftigaubergine och friskbasilika - typ väldigt gott. Just det här receptet skulle jag väl inte kalla okompliceratdirekt eftersom det är lite pyssel att få ihop paketen men själva matlagningen, den är verkligen rejäl och enkel - eller rustik som jag tycker låter så charmigt
Pastan vänds ner i såsen och du serverar allting enkelt ur en panna, ”allt-i-ett”. Det här receptet är ett perfekt ”göra-om-till-sitt-eget-recept” som passar alla smaker, budget och kök
Något som är galet enkelt och snabblagat är en pastasås gjord på makrillitomatsås - det är bara att öppna burkarna och sedan värma tillsammansmedlite annat smått och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.