Grillsäsongen är i full gång och det är alltid trevligt att variera tillbehören. Den här melontsatsikin är enkel att göra och sötsyrligt god till en grillad fläskkarré eller kyckling
Nu ska ni få ta del av ett tips på ett tillbehör till grillat. Det här är så smidigt och gott. Jag blev bjuden på detta av min vän Kicki för några år sedan
Hacka löken. Hacka vitlöken och mosa gärna ihop den med lite flingsalt för att utvinna ännu mer smak. Blanda ihop hackad lök och vitlökspasta med färsen
Putsa fläskfilén fri från stora hinnor och skär bort den stora senan om den sitter kvar. Salta och peppra runt om och lägg fläskfilén i en marinad av olivolja, rosmarin, timjan, honung, soja, pressad vitlök och vinäger
200 g potatis. 2 dl Arla® gräddfil. 1 dl hackad färsk dill. ½ tsk salt. 200 g matjessill i bitar. Receptet gäller för 12 bitar 200 g potatis 2 dl Arla® gräddfil 1 dl hackad färsk dill ½ tsk salt 200 g matjessill i bitar
05 Januari 2019. Mexikansk ostbomb. Ända sedan tonåren så har ett av mina favoritsnacks varit Nacho Cheese-dipp (den från OLW) som jag ätit tillsammans med nachochips, och då ska det helst vara Doritos Nacho Cheese (de är helt klart de godaste nachochipsen) och till detta ska man ha mosad avokado
Ta bort skinnet från den varmrökta laxen och ta bort alla ben om så finns. Blanda samman det varmrökta laxköttet med färskost, majonnäs, pepparrot och smaka upp med peppar
Ingredienser Portioner. 4 3 auberginer 1 dl olivolja 3 vitlöksklyftor 1 röd chili 1 kruka mynta 1 tsk spiskummin 1 msk tahini (sesampasta, kan uteslutas) salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken