Rullarna går bra att frysa, men blir godast om de värms en stund i ugnen, när de ska ätas. (Fyllningen räcker till ca 12 st. Arbeta samman en deg av 100 g smör eller margarin, 1 1/2 dl riven lagrad ost och 2 dl vetemjöl. Grädda mitt i ugnen i 225° ca 10 minuter. Kavla ut 2 smördegsplattor till ca 12 x 18 cm. Skär varje rulle i ca 10 skivor och grädda ca 15 minuter i 225°. 100 g smör. Fyllda champinjonhattar 75 g leverpastej bredbar 1 msk vispgrädde 12 st champinjoner stora Räkkrustader krustaderna räkost räkor dill Laxrulle med ostfyllning lax ca 150 g tunt skivad kallrökt 150 g philadelphiaost gräslök Olivbollar 100 g smör eller margarin 1
10,5 citron, skalet. 1dill, till garnering. 14 skivor mörk skånsk kavring 1 msk smör 2 tsk brödkrydda 300 g räkor, med skal 1 liten rödlök 3 ansjovisfiléer 2 msk gräslök, finskuren 0,5 citron, skalet 1 dl naturell kesella 1 dl crème fraiche dill, till garneringSkär bort kanterna på brödet och smula det grovt för hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.