Ingredienser Portioner. ca 125 st 2 1/2 dl brun farin 3/4 dl ljus sirap 3/4 dl vatten 150 g smör eller margarin 1 msk malen kanel 1 msk malen ingefära 1 tsk malna kryddnejlikor ca 6 dl vetemjöl ( extra till utbakning, 6 dl motsvarar ca 360 g) 1 1/2 tsk bikarbonat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Milda Culinesse 25 % rabatt Milda 500 ml Mer info Ladda kupong
Idag ska jag presentera mina Sugar Cookies som jag gjorde med brush embroidery teknik. Att göra Sugar cookies bli fina finns många olika sätt att dekorera
Det här är ett jättebra och gott recept som jag använder när jag gör mina dekorerade kakor. De flyter inte ut utan håller formen vilket jag tycker är viktigt just med såna kakor
Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
Att baka pepparkakor är ett måste. jag kommer liksom inte undan, killarna skulle protestera högljutt om de inte fick sin årliga dos av hembakta peppisar och för att undvika ett upplopp här hemma är det klart att jag "offrar" några timmar i köket med att baka
Idag bakade jag till jobbet. Schackrutor, hallongrottor (utan pappersform) och chokladsnittar. Gästerna på Hotellet där jag jobbar får en guldkant på frukostbuffén
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Vi hade lite kompisar över på en fika i helgen och vi bjöd på smörgåstårta och lite kakor. Eftersom det var hälften barn så bestämde vi oss för att göra godiskakor eller nonstopkakor med recept från en av D`s bakböcker