En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Jag har nog aldrig i mitt liv gjort en egen förutom i skolan, men då skar den sig och då gav jag upp
Som ni säkert märkt så brukar jag baka mina glutenfria formbröd i stort sett efter samma princip. Jag bakar oftast minst en gång i veckan, och har hittat ett koncept som jag tycker fungerar
Det går hett till i vårt kök just nu, är det inte heta kladdkakor så är det heta salsor. ) Och vi ska inte vara mildare idag, nej då för nu är det dags för en spicy färskkorv att göra entré
Jag älskar matupplevelser som tar dig tillbaka till gamla minnen, dofter och känslor. När jag var liten åt vi väldigt mycket helstekt kyckling och kyklingklubbor men vi åt nästan aldrig kycklingfilè
Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ägg och socker. Tillsätt smör och mjölk. Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, kanel och salt och vispa ner i smeten
Vädret har väl varit lite si sådär i vårt kalla Sverige. Men snart så kommer värmen. Jag längtar efter att sitta ute och grilla och dricka gott sent in på småtimmarna, gå barfota och ha sand mellan tårna
Igår hade Linus en kompis hemma, vilket många gånger gör mig lite fundersam när det gäller maten. Alla barn har ju olika matvanor, och alla barn har olika smak
Det var dags att återigen inspireras av de gamla klassikerna som har hägrat kring min uppväxt men som sällan har kommit på tallriken efter den dag då jag tog mitt pick och pack och flyttade till ett eget litet bo
Igår gjorde jag chilimarinerade räkor som jag blandannat hade till kvällsmat. Lyckligtvis blev det en hel del över så jag estämde mig för att göra wook på dem idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.