Jo jag vet, alla lägger upp recept på kola just nu men jag bara måste göra det jag också. så jag kommer ihåg till nästa år vilket av alla recept jag ska göra efter
TJONG. Namnet på detta klassiska julgodis ligger nästan lika skönt i munnen som själva karamellerna. De är hårda, smakar gräddkola och är fullständigt omöjliga att sluta äta av när man väl har börjat
Halloj. Är det inte galet att det snart är första advent. Mysigt, eller hur. Idag ska ni få recept på ett riktigt gott vörtbröd, det bakar jag varje jul
Sen kan man självklart servera julensbästa sallad på julbordet. Julensbästa sallad innehåller ingredienser som grönkål, rödkål, apelsin, granatäpple, fikon och rostade valnötter och en härlig vinägrett som binder ihop alla smaker
Låt kakan svalna. Bred ett tjockt lager glasyr över kakan. Grädda kakan i 175 grader ca 90 minuter. Häll lagen från ananasburken i en stor skål, ställ undan ananaskross
Kan ni förstå att det bara är 2 veckor kvar till första advent. Helt otroligt. Även fast jag tycker att det går lite väl fort tills dess, längtar jag otroligt mycket efter det oxå
ja då är detta en kaka för just DIG. CHOKLAD TRYFFEL KAKA. Rör i socker, kakao och vaniljsocker. Bred den över kakan, strö över pinjekärnorna eller strösslet
Jag har några riktiga favoriter när det kommer till julrecept som jag gärna bakar minst en gång inför varje jul - och denna saftiga saffranskaka är just en sådan
Igår bjöd jag på denna vita kladdkaka på jobbet. Låt kakan kallna och ställ i kylen. Låt kakan kallna. Bred glasyren över kakan och låt den stelna i kylen
Vill du ha fler tips på goda, glutenfria bakverk till julens kakkalas så hittar du en hel del gott i mina kokböcker Gammaldags husmanskost på nytt sätt och Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken
Hälften av kakorna ska man ävet stansa små formar i mitten på varje kaka. min barndoms bästa kakorna. Se till att lägga ihop en hel kaka med en med hål i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.