Så här gör du. 1 timmar. Sätt ugnen på 175 grader, och smörj och bröa en form á 20x20 centimeter. Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingredienserna till kakan, och vänd ner i smeten
100 g smör. 11. 5 dl strösocker. 11 dl hasselnötkärnor. 11 st ägg. 10. 5 tsk bakpulver. 13 msk kakao. 25 dl (75 g) vetemjölMät upp smör och strösocker i en bunke och låt stå framme så smöret blir rumsvarmt
Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Småkakor är något som inte bakas lika ofta här på bloggen som typ cheesecake, cupcakes eller tårtor. Så jag tänkte att jag bakar en uppdaterad variant av kokostoppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.