[Foto. Från Trattoria]. Hittade det här receptet hos Elle Mat & Vin och det är ingen mindre än Karin, som driver bloggen Trattoria som står bakom den goda förrätten
Mixa avokadorna. Värm crème fraîche i en panna och smält blötlagda gelatinblad i den. Blanda crème fraîche, citronsaft och mixad avokado och smaka av med salt och peppar
Vispa crème fraichen hårt. Blötlägg och smält gelantinbladen enligt förpackningen. Blanda i det i crème fraichen ihop med hackade räkor, hackad lök och örterna
Baconlindad sparris. Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag tycker om sparris med jag har aldrig lindad bacon runt tidigare
Sparris med bacon, parmesan och nötter är magiskt. Och min mans favorit. När vi var unga (låter som att vi är i pensionsåldern) men innan vi fick barn kunde vi äta detta väldigt ofta, flera gånger i veckan
Har du testa att göra sötpotatischips. Det funkar både som tillbehör till middagen och som snacks. Tänk på att gärna välja ekologisk sötpotatis då potatis är väldigt besprutad