Jag hade aldrig hört talas om desserten men den var mycket god och lite rolig med sina små "öar" med nescafé, florsocker, kakao och konjak i ett äggskal
Mixa eller vispa äggula och socker till en pösig massa. ÄggToddy med smak av Rom. Häll upp i ett högt glas eller mugg med öra eller stick i en lång sked med sugrör
Häll mjölken i den vipsade äggblandningen under omrörning. 4 glas. - Läs hela inlägget här 4 glas. 3 äggulor ½ dl strösocker 2 krm vaniljpulver 4 dl mjölk 1 1/4 dl mörk rom Vipsa äggulor, strösocker och vaniljpulver pösigt i en bunke
Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Min bortskämda, gourmet son tycker egentligen inte om min hemmagjorda glass…. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.