Ny energi, nya soldagar och en ny jobbvecka. Jag tycker inte ens det känns jobbigt med måndagar eftersom jag stortrivs på jobbet och längtar till vad dagen har att erbjuda för utmaningar
Ericas meny la för ett tag sen ut ett recept på pasta med pesto och halloumi. Det lät så himla gott, så jag gjorde en egen variant men la till bondbönor eftersom det var dags för skörd
Entrecote och köttfärslimpa i all ära, men ibland vill man lyxa till det utan kött. För någon vecka sedan gjorde jag dessa, kanske inte så estetiskt vackra, men ack så goda morots- och halloumibiffar
Köttindustrin är ju som många redan känner till en av våra största miljöbovar med sina stora utsläpp och att då och då välja vegetariskt är därför en bra idé
Skala och skär lök och vitlök i bitar. Skölj av kikärterna. Mixa lök, vitlök, kikärter, citronsaft, olja, vatten, mjöl, spiskummin, koriander, persilja, salt och peppar till en jämn smet