250 g
morötter 1 halloumiost ( 200 g) 2 ägg ¾ dl ströbröd 1 tsk chiliflakes salt 1 krm svartpeppar olja Instruktioner Sätt ugnen på 250°C. Skala morötterna. Riv morötter och halloumi grovt på ett rivjärn. Blanda morötter, halloumi, ägg, ströbröd, chiliflakes och svartpeppar i en skål. Smaka eventuellt av med salt. Forma till 8 biffar (för 8 st) med oljade händer och lägg på en bakpappersklädd plåt. Pensla med olja på båda sidor. Ställ in i mitten av ugnen 15–20 minuter, tills de får fin färg. 3.5.3208
Här kommer ett riktigt bra recept på ett luftigt och gott bröd fylld med antioxidanter. Smula i jästen i en bunke och blanda ut med fingervarmt vatten och salt
Dessa är helt perfekta att ha med i väskan under dagen och äta som mellanmål. den ovan som består av kesella+mosad hallon+vaniljpulver och sedan frysta mangobitar på toppen
Så gott och det känns verkligen bra för kroppen. Drick och njut. Jag har verkligen älskat att vi har haft en sådan fin, varm och solig sommar men nu är jag redo för höstväder
Jag tycker att det är superkul att ni ökar i antal och har börjat kommentera mer igen. Raw bovetegröt har blivit en favorit på sistone och idag blev det bovetegröt i ytterligare en ny variant
annan topping (jag hade mandelsmör och hampahjärtan). Koka upp havregryn och vatten i en kastrull. Dra ner värmen och rör sedan i morötter, kanel, kardemumma, ingefära och vaniljpulver
Salt och svartpeppar. Strimla kycklingfilén, skala och hacka den gula löken. Värm en stekpanna med lite smör och låt fräsa kycklingstrimmel med lökhacket tills kycklingen är genomstekt och löken har mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.