Lägg kål, mandel och ost i pajskalet. Nagga pajskalet och förgrädda i mitten av ugnen ca 10 min. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg
Goda vegetariska pajer är helt klart en av mina favoriträtter just nu. Denna paj är helt klart sommarens favoritpaj, så otroligt fräsch och god, dessutom rätt lätt att göra
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikan och purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
Pajdegen. Pajen är klar när fyllningen har “stannat” och pajen har fått fin färg. Servera pajen ljummen. Tryck ut degen i en pajform som är 24 centimeter i diameter. Nagga degbotten med en gaffel och förgrädda pajskalet i 200 grader i 10–15 minuter. Häll fyllningen I pajskalet och grädda 25–30 minuter i nedre delen av ugnen