Pastamed sås av soltorkade tomater. Just den här dagen fanns färsk pasta, bacon och lite annat gott. Koka upp pastavatten och koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen
Låt vitlöken koka med i pastan. Lördagslunchen blev pasta idag. Blanda ricottaostenmed parmesan och örterna, ta upp den kokta vitlöken och pressa i den
Smaka av med salt och peppar och servera medpastan. Just ett sånt ögonblick hade jag förra veckan när jag hittade detta goda recept på pastasås på bloggen ”Fredriks fika”
Jag har varit med en kompis i Sundsvall och handlat lite kläder, ätit. Efter en riktig mathelg är det nu vardagsmat som gäller och det är väl bra det så man kan längta till helgen igen
Jamen nu blev jag smågrinig här. jag raderade den kanske bästa bild jag tagit på en skärbräda. Ta en ny bild då kanske ni tycker men det blir svårt det för ingredienserna på skärbrädan har vi ju glufsat i oss och ja
Blanda nykokt pastamed såsen. Koka pastan enligt anvisningarna. Smaka av med salt och peppar. Strimla och stek baconet i sitt eget fett tills det fått fin färg
Fräs vitlöken, schalottenlöken först och efter ett tag strimlat bacon i lite olivolja (ja, jag gillar att steka bacon i olivolja när det är så här till pastasåsermed vitlök och lök)
En ny pastafavorit och sedan en fundering varför jag inte har använt färska tomater. Stek bacon knaprig och tillsätt lök och chili och stek någon minut
3 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med kycklingen. 500 g pasta. 1 Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja i en het stekpanna
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.