Blanda marinaden/dressingen/glazenmed kycklingvingar och låt de med fördel stå och dra en stund. Igår stressade vi halvt ihjäl oss för att hinna med att hämta på dagis, handla, hämta paket, förbereda kalas och laga mat i hyfsad tid så inte Diesel skulle somna för sent och vara trött på dagis
Mash the bluecheese with a fork and mix with yoghurt, mayo, salt and pepper. 100g creamy bluecheese. Cut the bacon into 2 cm pieces and fry until starting to get crispy, leave to cool
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
Ringla över dressingen och strö på sesamfröna. 11 msk neutral olja1 Blanda alla ingredienser till dressingen. 2 Varva salladsbladen med alla grönsaker på ett fat och toppa med räkorna
Toppa meddressing och servera med bröd. Spola dem med kallt vatten och krama ur vätskan. Dressing. Smaksätt med pressad vitlök, citronsaft, salt och peppar
Toppa meddressing och servera med bröd. Spola dem med kallt vatten och krama ur vätskan. Dressing. Smaksätt med pressad vitlök, citronsaft, salt och peppar
Smaka av med salt och peppar. Skölj spenaten och blanda med den nykokta pastan och laxsåsen. Toppa gärna med några dillkvistar, spenat och nymalen svartpeppar
Servera selleri och gurkstavar till och doppa i bluecheesedressingen. Riktigt goda och kladdiga kycklingvingar med het marinad och en krämig bluecheese dipp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.