Ta ut formen och lägg på biffarnaringla över liteolivolja på biffarna och iniugnenigen. Blötlägg brödet, i vatten (går även bra med rött vin om det finns) krama ur vätskan, smula det och blanda med de andra ingredienserntillbiffar
Mittialltihopa har vivarittvugna att flytta ut från vårt hus vare sigviville eller ej. Ett bra ställe att samlas med nära och kära är ju alltid matbordet, och det är ju lördag och helg idag, så jag tänkte bjuda på ett litet färgglatt helgtipsi form av smakrikabiffar på en smaskig bädd av paprika och lök
Härligabiffar proppade med feta och vitlök och en mustig tomatsås med kryddor och lite honung. Det här receptet kommer från min klära bloggkollega En smak av Karin
Blanda iblandfärs, ägg och kryddor och rör ihoptill en jämn smet. Lägg i en ugnsfast form. Så den danska skomakarlådan med färsbiffar borde ju vara en fattigmansvariant
Jag gillar att göra färsbiffar av olika slag och smak, bäst är de med smaker från Grekland eller Italien, och detta recept kommer garanterat att bli en av favoriterna
När jag gör biffarna så använder jag oftast blandfärs så det är det iminaidag. Jag bryner bara mina en stund sedan lägger jag över i en ugnsfast form och häller över smöret som blir kvar
Ställ potatisarna med den skårade sidan upp i en ugnssäker form. Minsistamiddag för denna gång här i Heerenveen blev fyllda biffar och hasselbackspotatis