Jag gillarmedelhavsmat så det blev grekiskabiffarmedtzatziki och klyftpotatis. Biffarna. Skala och skör sötpotatisen, blanda runt medolivolja och lägg i en bakplåtsklädd långpanna
Jag tycker många grönsaksbiff-recept som jag stött på i själva verket har visatsig vara en pannkakssmet med grönsaker i (nog för att det är gott men jag vill ha riktigavegebiffar)
Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den ibiffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Mixapaprika, fond och tomater och häll över i en gryta eller mixadirekti grytan medmixerstav. Tillsätt fond, riven lök, ägg, färs, salt, peppar och arbeta ihoptill en smidig smet
Grekiskabiffarmed pastasallad och fetaost (Linas matkasse) recept nedan. I helgen ska Mattias kanske vara i stugan med barnen då jag jobbar natthelg, och förmodligen äter de väl grillad korv nån av dagarna om jag känner dem rätt men annars vet jag inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.