Servera biffen med löksky, råstektpotatisoch en sallad. Krydda med persilja, salt och peppar. Tillsätt Fond du Chef kött och vatten, koka upp och låt puttra någon minut under lock
Jag gillar medelhavsmat så det blev grekiskabiffarmed tzatziki ochklyftpotatis. Forma till biffaroch stek i olja, några minuter på varje sida ni får se när det är klart
Blanda den grekiska yoghurten med riven vitlök och gurka. Servera med grekisk salladoch tsatsiki. Stöt kumminen i en mortel, finhackad oregano och vitlök och lägg ner i äggblandningen med salt och peppar
Nu till kvällens middag, grekiskabiffar, som jag fick proffshjälp med av Vincent. Biffarna blev i lite varierande storlekar, men det gör ju inget, huvudsaken att barnen får vara med om de vill
Morots- och kikärts biffarmed parmesan. Forma till små biffaroch vänd i panko (ströbröd) och stek på hög värme par minuter på varje sida tills dom blir gyllenbruna
Skär potatisen i bitar och lägg ovanpå, tillsammans med tonfisken och tomaterna. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.