Potatismos äralltid gott. Laxfilén med skinn penslades med olivolja, sedan pressades citronsaft över, kryddning med Santa Marias kryddkvarn "Fish & Seadfood" med bland annat saffran och fänkål
För att få det rätta resultatet bör färsen inte blandas förrän precis innan tillagningen, och biffarna ska göras stora - små biffaräralltid svårare att steka
Kristi himmelfärdsdag-dagen då Jesus drog upp till skyn och förenades med sin farsa, nja inget vi varken tror på eller firar men god mat kan man äta ändå och det gör man garanterat med klassisk husmanskost, här i form av en färsbiffmed stekt lök och en riktigt god fet gräddsås
Jag lagade biffmed nudlar, champinjoner och olika sorters lök. Skärlövbiffen i strimlor. Rör runt och red ev av med mer maizenamjöl och smaka av med mer salt
500 g ryggbiff av nötkött. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g ryggbiff av nötkött 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar 4 rödlökar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk äppelmos Ugnsstekt potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.