De här tvåsåserna, en varm och en kall är helt underbara till röbets och blomkålsbollar. De här såserna gör man oftast inte bara engång utan de återkommer i ens liv ganska ofta
Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Oftast serverar jag den med enbart bearnaisesås, men nu föll valet på tvåsåser istället, nämligen kantarellsås och bea, (kan inte vara utan den, (Lohmanders))
Hamburgare som lyxas till med tvåsåser blir fin helgmat att bjuda på. Gör såserna först, förbered biffarna fram till stekning och ställ sedan in potatisen i ugnen
Idag blev det två olika såser till, en hetare och en med vitlök. Servera de grillade kycklingkebaberna i grillade pitabröd med isbergssallad, rödlök, gurka, persilja och såserna