Den här kycklinggratängen gjorde jag härom veckan och den är fantastisk god. Blanda sen creme fraiche, grädde, sweetchilisås och riven ost och fördela överst
(Tillsätt de stekta kycklingbitarna). I det här inlägget är det själva såsen jag ger recept på, men guidar ändå på snedstilt text inom parentes hur man gör med kycklingfilén eller quornbitar om man önskar så
Superenkelt att göra och got till både kyckling, lax och fläsk. Utöver styrka kan du laborera väldigt mycket med smaker i den här såsen – tillsätt lite vinäger för syra, lite sirap för sötma, tomatpuré för mer tomattouch osv
En god vän frågade om jag alltid gör egenmarinadtill det kött som jag grillar. det finns många goda färdiga marinader i butiken men då och då tycker jag om att göra egenmarinad
Blanda creme fraiche, chilisås och sweetchili i en kastrull. Låt såsen sjuda en stund och servera den varm eller ljummen tillkycklingen eller annat kött som legat på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.