De här tvåsåserna, en varm och en kall är helt underbara till röbets och blomkålsbollar. Men de funkar också som två piffiga såser till en rätt som du vill göra lite mer intressant eller som extra smakhöjare till en Indisk rätt
Plankstek är något bland det bästa jag vet. Oftast serverar jag den med enbart bearnaisesås, men nu föll valet på tvåsåser istället, nämligen kantarellsås och bea, (kan inte vara utan den, (Lohmanders))
Hamburgare som lyxas till med tvåsåser blir fin helgmat att bjuda på. Med lite tid och omsorg kring tillbehören blir denna i grunden enkla anrättning något alldeles extra
Hej. Hoppas ni haft det lika soligt och skönt som vi haft det i Götet idag. Underbart att solen verkligen värmer och att man nästan kan se hur blommor och blad spricker ut överallt
Lite tips på lördagsmat kanske ni är sugna på. Förra helgen lagade jag detta och det blev kalasgott. Förvisso använde jag i det här fallet färdig potatis, men det går precis lika bra att ha egen klyftpotatis, hasselbackspotatis eller liknande till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.