Chutneyn ska alltså vara somgodast efter ca en månad. Ja, egentligen går det ju att grilla året runt bara man har viljan, lusten och orken, för det är ju lite mer meckigt trots allt att grilla en vinterdag, men har ni nu inte ställt undan den så kan jag rekommendera denna goa äppelchutney, sompassar fin, fint till grillat
Skär i tårtbitar och servera somtillbehörtill kötträtter med en god sås eller röra. Det här blev tillbehörettill halloumi- och basilikapanerad kyckling i lördags, tillsammans med tidigare rapporterad ratatouille
Skala och finhacka löken. Stöt grönpepparkorn i mortel och blanda ner dem i såsen. Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Rör ner den i såsen och låt koka ca 5 min. Smaka av och häll eventuellt i mer whisky efter smak, drygt 1 msk
Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Fördela blandningen på tunn-brödenoch rulla ihop. Tillsätt räkorna och krydda med salt och peppar. Halvera dem och lägg halvorna med snittytan uppåt i en ugnssäker form
Ställ den i kylen tills du skall ha den. Skilj av äggulorna och lägg dem i en bunke. Vispa ihop äggulorna med fransk senap, vitvinsvinäger, salt och några drag från vitpepparkvarnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.