Två prinskorvar provstekes i franskt smör. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yougurth och gör egen panirost mm
Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Längesedan ni fick ett nytt recept, men igår vart jag riktigt inspirerad. Gjorde egen marinad till kycklingfiléerna och vitlökssås, kryddade potatisen med ny krydda också
Oftast serverar jag den med enbart bearnaisesås, men nu föll valet på tvåsåser istället, nämligen kantarellsås och bea, (kan inte vara utan den, (Lohmanders))
Hamburgare som lyxas till med tvåsåser blir fin helgmat att bjuda på. Gör såserna först, förbered biffarna fram till stekning och ställ sedan in potatisen i ugnen
Idag blev det två olika såser till, en hetare och en med vitlök. Servera de grillade kycklingkebaberna i grillade pitabröd med isbergssallad, rödlök, gurka, persilja och såserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.