Parmesan och rosmarin recept

Tiltugg Parmesan och rosmarin kex

Tiltugg Parmesan och rosmarin kex

ParmesanochRosmarin kex. Blanda smör, vetemjöl och riven parmesanost med salt och peppar. När man är ledig och semester äter man ju en hel del
Ungrostade kikärtor med parmesan och rosmarin

Ungrostade kikärtor med parmesan och rosmarin

Ta ut dem och blanda dem med olivolja, rosmarin, parmesanoch salt medan de fortfarande är varma. Man kan ha dem till så mycket - som de är i sallader, till hummus, till falafel, som bas i tårtor, och som nu till snacks
Kycklingspett och tryffelpommes med parmesan

Kycklingspett och tryffelpommes med parmesan

Ta ut och riv över rikligt med parmesan, strö över hackad rosmarinoch ringla över tryffelolja. Denna gång grillade vi med locket stängt och kvällens middag blev kycklingspett och tryffelpommes med parmesan
Brytbröd med oliver, ost och rosmarin

Brytbröd med oliver, ost och rosmarin

Riv grova skivor parmesanoch smula sönder över. Ta ett par rejäla rosmarinkvistaroch lägg på. Tillsätt flingsalt och rör om tills jästen löst sig
Tunn oxfilé med vitlök, rosmarin och svamp

Tunn oxfilé med vitlök, rosmarin och svamp

Var och en får ta åt sig av parmesanosten. en bit hel parmesan. Lägg rosmarinbladen i en sil och häll över hett vatten så att oljan och smaken kommer igång