Ta ut dem och blanda dem med olivolja, rosmarin, parmesanoch salt medan de fortfarande är varma. Man kan ha dem till så mycket - som de är i sallader, till hummus, till falafel, som bas i tårtor, och som nu till snacks
Mixa ihop mozarella, parmesan, fetaost/fårost och ägg och bred ut i pajskalet. Kombinationen av söta och samtidigt lite syrliga tomater, den salta osten ochrosmarin är oslagbar
Ta ut och riv över rikligt med parmesan, strö över hackad rosmarinoch ringla över tryffelolja. Denna gång grillade vi med locket stängt och kvällens middag blev kycklingspett och tryffelpommes med parmesan
Var och en får ta åt sig av parmesanosten. en bit hel parmesan. Lägg rosmarinbladen i en sil och häll över hett vatten så att oljan och smaken kommer igång
Ringla över lite balsamicokräm och hyvla över rejält med parmesanost. Resultatet ska bli ett kött som är ganska sotigt runt om och rejält rött i mitten
Stoppa in en hel kvist rosmarin i buken på varje makrill. Då jag inte kan stanna där, sjuder jag även lite sparris krispig och hyvlar parmesan över den
Färska örter-jag använde basilika, persilja, timjan, rosmarinoch gräslök. Parmesan. Salt och peppar. Färska örter-jag använde basilika, persilja, timjan, rosmarinoch gräslök