I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprättmed krispiga brödsmulor, rosmarinoch vårlök. Salta och peppra svamparna lite snabbt och lägg upp på en tallrik och toppa med brödsmuleblandningen
Under tiden - putsa oxfilén. Garnera med färsk rosmarin. Skär baconet i två centimeter breda strimlor på tvären och stek det knaprigt i en torr panna (en panna med höga kanter är att föredra)
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chili och färsk rosmarin
Putsa och krydda med salt och peppar. Toppa med pinjenötter. Vi hade varit i skogen denna dag och hämtat hem en hyfsad mängd kantareller och några taggsvampar som vi gjorde en krämig sås på
Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochipsoch. BBQ-sås med vitlök. Lime och basilikasås. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos
Riv skalet från en citron, hacka vitlökarna tillsammans med den färska rosmarinen. Gör små hål med kniven i lammsteken och kleta in den med kryddblandningen, försök få in marinaden i hålorna, låt gärna marinera någon timme
Smaksätt med salt, nymalen svartpeppar och lite färsk rosmarin. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.