Ta ut dem och blanda dem med olivolja, rosmarin, parmesanoch salt medan de fortfarande är varma. Man kan ha dem till så mycket - som de är i sallader, till hummus, till falafel, som bas i tårtor, och som nu till snacks
Mixa ihop mozarella, parmesan, fetaost/fårost och ägg och bred ut i pajskalet. Kombinationen av söta och samtidigt lite syrliga tomater, den salta osten ochrosmarin är oslagbar
Dra av bladen från rosmarinkvistenoch hacka i lite mindre bitar och blanda ner i degen. Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesan med lite salt o lite peppar
Riv parmesanostenoch blanda i den. Strimla sendan löken i den storlek man vill ha, jag vill ha lite större bitar så jag delar den på hälften och sedan skivar den i bågar
I dag stod jag på passet Latin moves i Långavekaskolans gympasal i Glommen och fantiserade om parmesanost, samtidigt som jag tog ett salsasteg åt vänster
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
Ta ut och riv över rikligt med parmesan, strö över hackad rosmarinoch ringla över tryffelolja. Denna gång grillade vi med locket stängt och kvällens middag blev kycklingspett och tryffelpommes med parmesan
Veganska och glutenfria kex på bara tre ingredienser och som barnen tycker om. Lägg ljusa sesamfrön och solrosfrön i en mixer (eller en bunke om du använder stavmixer)
Glutenfritt olivbröd med timjan, rosmarinoch oliver. Helgplaner och fredgastips. I dag blev det ett snabbakat olivbröd fyllt med oliver, timjan från trädgården, rosmarin från ica och flingsalt från skafferihyllan på jobb
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.