Klipp över persilja före servering. Färsk persilja. 700-800 g högrev eller märgpipa. Skär köttet i grytbitsstorlek och bryn det i olja i en stekpanna eller gjutjärnsgryta
Garnera med strimlad persilja. 2 msk persilja. Börja med såsen. Skala och skiva löken. Värm oljan i en gryta och fräs löken på inte alltför stark värme 3-5 minuter
Strö persilja över. hackad persilja. Till servering hackad persilja nykokt potatis finriven pepparrot. Servera såsen och kokt potatis vid sidan om tillsammans med mer pepparrot 1 kg högrev, eller märgpipa plus ben (från stut eller ungko)
Strö över persilja och servera genast. 4 portioner1 kg nötkött med ben (fransyska,märgpipa eller bringa)2 msk smör eller margarin2 tsk salt½ tsk svartpeppar1 tsk äkta soya5 dl vatten4 - 6 små gula lökar8 potatisar2 - 3 morötter4 stjälkar bladselleri1 tsk basilika1 msk hackad persiljaTill 8 portioner. 1 kg nötkött med ben (fransyska,märgpipa eller bringa)
Servera direkt ut grytan och garnera med hackad persilja. 1 kg nötkött typ sjömansbiff nötkött t ex märgpipa, skär i ca 0,5 cm tjocka skivor. 2 dl hackad persilja. 1 kg nötkött typ sjömansbiff nötkött t ex märgpipa, skär i ca 0,5 cm tjocka skivor. 2 dl hackad persilja
Skiva ner lite citronskivor i grytan och klipp rikligt med persilja över. (Dag 1)800g Märgpipa eller ytterlår av nöt. gärna lite ekat)2st Lagerblad1msk Timjan1msk Maizena majsmjöl½st Citron i små bitarEn rejäl näve med persilja, ca ½dl finhackadGrönsaksgarnityr till grytan
Strö persilja över grytan och servera med kokt potatis. 1 kg märgpipa , med ben. 1 persilja. 4 - 6 pers. 1. Dela köttet i bitar i storlek motsvarande kuber, ca 2 cm