Ingas pepparrotskött
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg högrev, eller märgpipa plus ben (från stut eller ungko)
  • 1,5 l vatten
  • 1 st stor gul lök, eller 1 purjolök
  • 2-3 st morötter
  • 2 st palsternackor
  • 1 st liten rotselleri
  • 2 tsk salt
  • 10 st vitpepparkorn
  • 2 st lagerblad
  • 2 st kryddnejlikor
  • 2 st morötter
  • 1 st rotselleri
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 8 dl buljong från köttkoket
  • 1-2 dl vispgrädde
  • ev. salt
  • 4 msk pepparrot, riven
  • hackad persilja
  • nykokt potatis
  • finriven pepparrot
  • Buljong1,5 l vatten 1 st stor gul lök, eller 1 purjolök 2-3 st morötter 2 st palsternackor 1 st liten rotselleri 2 tsk salt 10 st vitpepparkorn 2 st lagerblad 2 st kryddnejlikor
  • Till andra kokningen2 st morötter 2 st palsternackor 1 st rotselleri
  • Sås2 msk smör 2 msk vetemjöl 8 dl buljong från köttkoket 1-2 dl vispgrädde ev. salt 4 msk pepparrot, riven
  • Till servering hackad persilja nykokt potatis finriven pepparrot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.