Man tar helt enkelt de grönsaker man har hemma och i det här fallet blev det rester från en rotfruktssallad, stjälkselleri, purjolök, paprika och sugersnaps
Färsk laxfilé. Paprika och edamame-bönor är storfavoriter hemma hos mig just nu, men använd dina favoritgrönsaker, sparris och ärter är säkert supergott
Raka vägen till Ica för att handla och sedan in i köket och fram med grytan. Lägg laxen i en oljad ugnsform och stek tills fiskköttet skivar sig när du trycker lätt med pekfingret
Skalen från grytans räkor frös jag in. Coctailtomater, fänkål och röd paprika fick tillsammans med schalottenlök och vitlök sätta smak på själva soppan
Enligt säkra källor ska man hitta lök, tomater, aubergine, squash och paprika i röran, men i vårt kök hamnade det även vitlök, lite örter och balsamvinäger i grytan, allt för att piffa till smakerna
Gjorde en sallad av paprika, rödlök, avokado, ärtskott och ruccola. Har lagat den ett par gånger och det blir helt klart godast om man grillar laxen så den får fin grillyta
Skär laxen (tinad) och krydda med salt och peppar. Underbart god gryta som går snabbt att laga. 2 portioner 2-3 laxfiléer á 150 g (jag använder fryst)1 röd/gul/orange paprika 10 cm purjolök 1 burk kokosmjölk röd currypasta salt och vitpepparcitronsockerStrimla paprika och purjolök och stek mjuka i olja. Lägg ner laxen och låt småkoka i 5-10 min. 2-3 laxfiléer