Ratatouille med lax
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ratatouille för två
  • 1 röd lök, klyftad
  • 2 stora vitlöksklyftor, rivna
  • 1 burk hela coctailtomater i tomatsås
  • ½ squash, skivad
  • ½ aubergine, skivad
  • 1 paprika av valfri färg (vi hade röda varianten), i stora bitar
  • 1-2 msk balsamvinäger
  • 4 dl vatten (ta burken och fyll den så har du rätt mått och får med all tomatsås som är kvar)
  • salt, peppar
  • basilika, oregano
  • Fräs upp lökklyftorna i olja och låt vitlöken bubbla med en kort stund, se bara till så den inte blir bränd.
  • Slå i tomaterna, squash, aubergine, paprika, balsamvinäger och vatten.
  • Krydda och låt röran småputtra 20-30 minuter Smaka av med ev. mer balsamvinäger och kryddor innan du serverar röran, gärna till fisk och lite stekt halloumiost.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.