I med salt, senap, vitlök och gräslök. 1 ägg1 msk rödvinsvinäger2 dl rapsolja0,5 tsk salt1 tsk fransk senap1 liten vitlöksklyftahackad gräslökLägg ner ägget i kokande vatten och låt koka precis 3 minuter
Gårdagens påskmiddag var inte alls någon påskmat utan vi hade bestämt oss för att grilla istället men däremot så hade vi en riktig påsklunch med gravad lax och sill
Vispa ihop äggulor, vinäger och senap. GRAVAD FILÉ. Vispa ihop äggulor, vinäger och senap. Jag serverad den gravade filén på en bädd av ruccola och Sauce Verte
Tillsätt senap och vinäger. Skär den gravade laxen i skivor om den inte redan är det. 500 gram gravad lax. 2 msk mild senap, gärna lite söt. 2 tsk fransk stark senap, typ Dijon
Rör samman senap, socker och vinäger i en skål. Så länge jag kan minnas var det far som stod för den gravade laxen och gravlaxsåsen till både jul och påsk, och alla andra gånger däremellan
Förr har jag alltid köpt färdig gravad lax, men så har jag insett hur lätt det är att göra själv. 4 portioner2 msk senap2 msk strösocker2 msk röd- eller vitvinsvinäger 1 dl rapsolja eller annan neutral olja1 krm nymalen vitpeppar 2 krm salt1 msk finhackad dillBlanda senap, socker och vinäger. 2 msk senap