Klappa in oxfilénmed kryddorna och lägg den i en formmed grovt skuren persilja. Vänd filén ett par gånger per dag så kommer den lag som bildas åt överallt
- lax är perfekt bjudmat och den här rätten kan du servera varm, kall eller ljummen. SauceVerte. Lite nykokt färskpotatis och grönsallad är det enda du behöver för en härligt somrig bjudning
smaka av med salt. Sauceverte. Mixa spenaten, dillen och den pressade vitlöksklyftan i en mixerbunketillsammansmed lite av matyoghurten till en slät massa
Mät upp vinäger och kryddor i en bunke. rostbiff)SAUCEVERTE. REMOULADSÅS. (NS-komm. Blir såsen för tjock kan 1/2 msk vatten tillsättas. 1 1/2 dl Mjölk. 1 1/2 mskMargarin. 1 burk Vita bönor i tomatsås. 3 dl Vetemjöl. 125 g Margarin. 1/2 mskMargarin. 3 dl Mjölk
Koka potatisen, häll av vattnet och låt potatisen svalna i rumstemperatur. Lägg upp nötterna på en kökshandduk och gnugga loss så mycket skal sommöjligt
Bryn den runtom i het stekpanna i lite smör. Skala och skiva vitlöksklyforna tunnt och repa timjan. Lägg oxfilén en bit in på smördegen, strö ut vitlök, timjan och ost alldeles intill köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.