Strö över shisokrasse eller oregano. Grilla entrecoterna på båda sidor, salta och peppra. 700 g entrecoter i fyra skivor. 1shisokrasse eller oreganoEntrecote. 1Grillad majs
Det här åt vi till chilimarinerad och grillad entrecôte och trots stor misstänksamhet från två av gästerna medan potatisen var i ugnen (det luktade skunk, eller fotsvett tror jag någon sa
Vi tog rökt entrecôte, getost, en traditionell röra på kyckling och valnötter och en grillad paprikadolma fylld med kryddigt ris, allt smakfullt upplagt med lite nötter, torkade mullbär, apelsin och aprikos
Stek vit- och rödlök tillsammans med baconstrimlor, krydda med spiskummin och oregano. 250 g entrecote, flankstek eller ryggbiff (vi använde oss av ryggbiff från hjort). 1 tsk torkad oregano. 250 g entrecote
Nej jag är ingen borgarbracka som lagar entrecote på tisdagar. X antal skivor entrecote (jag hade 3 stycken). Typ 1 tsk vardera av timjan, oregano, dragon, currykrydda, garam masala-krydda. Grilla/stek entrecoteskivorna ungefär 2 minuter per sida eller mer eller mindre beroende på hur äckligt du tycker att det är med blodigt kött. X antal skivor entrecote (jag hade 3 stycken). Typ 1 tsk vardera av timjan, oregano, dragon, currykrydda, garam masala-krydda
Blanda olja, citronsaft, persilja och oregano ner i fryspåsen. 600 g entrecote. 1 msk oregano. Skär köttet i tärningar som är ca 2 cm stora och lägg dem i en fryspåse