Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecakemed mascarpone och vit choklad, toppad med ett lager kola. Stäng då av värmen men låt cheesecaken stå kvar i ugnen med luckan lite på glänt tills ugnen har svalnat
Cheesecakefyllning. Lägg några klickar kräm uppe på och marmorera sedan med baksidan av en slickepott. Smält vit choklad försiktigt i mikron eller över ett vattenbad
Häll blandningen i bunken medcheesecakesmeten och blanda väl. Tryck ut blandningen över botten i en springform, gärna hjärtformad, med bakplåtspapper i botten
Toppa medvit chokladkräm. Bryt kexen i mindre bitar och lägg dem i matberedare monterad med en kniv. Lägg färskosten i en bunke och vispa den mjuk med elvisp
Vänd sedan ner den vita chokladen i smeten. 1125 gram vit choklad. Häll ner i en form med löstagbar kant och låt vila cirka 30 minter i kylen. 1Ta ut cheesecaken och dekorera med färska hallon